ΟιΛευτέρης Φακίνος και Διονύσης Ραψομανίκης, βρέθηκαν για ακόμη μία φορά στο βάθρο των νικητών ενός βαθμολογούμενο τουρνουά κατηγορίας G1. Ο Φακίνος (Αίαντας Αγ. Δημητρίου) με τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες κατέκτησε την τρίτη θέση της κατηγορίας των -58 κιλών, την ίδια στιγμή που ο Ραψομανίκης (Γαία Αλίμου) ήταν τρίτος στα -54 κιλά με δύο νίκες σε τρεις αγώνες.
Ο Φακίνος στα προκριματικά νίκησε κατά σειρά τους Αλεξάντερ Μπαρόν (Καναδάς) με 27-7 και Γιαουχένι Ανούσκεβιτς (Λευκορωσία) με 25-8. Στα προημιτελικά επικράτησε 21-13 του Φρέντρικ Λίντστρεμ (Σουηδία), όμως στα ημιτελικά έχασε 31-13 από τον Ταϊλανδό «χάλκινο» παγκόσμιο πρωταθλητή του 2015, Ραμναρόνγκ Σαβεκβιχαρέ.
Ο Ραψομανίκης έδωσε έναν αγώνα στα προκριματικά. Επικράτησε 25-7 του Γιούρι Γιουντζένκα από την Λευκορωσία, ενώ στα προημιτελικά κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Σωτήριο Μπούτιο (Αίαντας Αγ. Δημητρίου). Νικητής από τον ελληνικό «εμφύλιο» βγήκε ο Ραψομανίκης με σκορ 10-9, αφήνοντας τον Μπούτιο στην 5η θέση της κατάταξης. Στον αγώνα για την είσοδό του στον τελικό, ο Ραψομανίκης ηττήθηκε 18-13 από τον πρωταθλητή Ευρώπης του 2016 στο Μοντρέ της Ελβετίας, τον Μουράντ Λααχραουί από το Βέλγιο.