Η Νova, η πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα στην Ελλάδα, ο ραδιοφωνικός σταθμός ΣΠΟΡ FM 94,6, το αθλητικό site SPORT-FM.GR αλλά και η αθλητική εφημερίδα GOAL NEWS, θα είναι οι χορηγοί επικοινωνίας του διεθνούς τουρνουά ταεκβοντό 2nd WTF Presidents Cup που θα πραγματοποιηθεί από 27 έως 30 Απριλίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων.

Στο βαθμολογούμενο τουρνουά, κατηγορίας G2, θα συμμετέχουν συνολικά 2.200 αθλητές, συμπεριλαμβανομένου και περίπου 650 αθλητών από την Ελλάδα. Ολυμπιονίκες, Πρωταθλητές Κόσμου και Ευρώπης, έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή προκειμένου να συμμετέχουν στην κορυφαία βαθμολογούμενη διοργάνωση ταεκβοντό που θα πραγματοποιηθεί εφέτος στην Ελλάδα.

Οι τρεις πρώτοι κάθε κατηγορίας, εξασφαλίζουν αυτόματα την παρουσία τους στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών.

Το 2nd WTF Presidents Cup διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ταεκβοντό (ETU) και γίνεται με την υποστήριξη της Ένωσης Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος (ΕΤΑΝΕ).

Να θυμίσουμε ότι τo 1o WTF Presidents Cup, είχε φιλοξενηθεί τον Απρίλιο του 2016 στην Βόννη. Οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες είχαν κατακτήσει συνολικά 12 μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες.