Η Ένωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος (ΕΤΑΝΕ) τιμάει σε κάθε ευκαιρία τον ρόλο του γονέα σε σχέση με το παιδί-αθλητή και γι` αυτόν ακριβώς το λόγο, μέσω του Αγωνιστικού Φεστιβάλ Kim e Liu, τους δίνει την ευκαιρία για μια… διαφορετική συνεργασία σε σχέση με την καθημερινότητά τους. Από το 2016, έχει θεσπίσει έναν μοναδικό αγώνα Poomsae Γονέα-Παιδί, ο οποίος σε κάθε διοργάνωση αναβαθμίζεται με αποτέλεσμα οι συμμετοχές να έχουν ανοδική πορεία.

Έναν τέτοιο αγώνα, στο πλαίσιο του 7ου Αγωνιστικού Φεστιβάλ που φιλοξενείται από την Παρασκευή στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τρεις εκλεκτές προσκεκλημένες της ΕΤΑΝΕ. Οι Βάσω Κόλλια (πρώην γγ Ισότητας) και Μαρία Μεϊντάνη-Παναγοπούλου, μέλη της Επιτροπής της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής «Αθλητισμός και Γυναίκα» αλλά και η Μαριάνθη Καφετζή-Ραυτοπούλου, πρόεδρος της επιτροπής ανάπτυξης της ΕΤΑΝΕ, δήλωσαν εντυπωσιασμένες από την πρωτοποριακή εκδήλωση της Ένωσης, ενώ είχαν και κατ` ιδίαν συνομιλία με τις συμμετέχουσες μαμάδες, με αφορμή και τον αυριανό εορτασμό της Ημέρας του τιμά την Μητέρα και την Μητρότητα.

Η Γιορτή της Μητέρας ή Ημέρα της Μητέρας, γιορτάζεται παγκοσμίως την δεύτερη Κυριακή του Μαΐου και η ΕΤΑΝΕ θα ήθελε να ευχηθεί σε όλες τις μαμάδες του κόσμου Χρόνια Πολλά.