Το εγχείρημα του περασμένου Μαίου πέτυχε κι έτσι η παρουσία των συλλόγων της ΕΤΑΒΕ στο διοργάνωση-θεσμό του ελληνικού ταεκβοντό, το Αγωνιστικό Φεστιβάλ Kim e Liu, θα συνεχιστεί και στην 6η έκδοσή του. Μια έκδοση που θα φιλοξενηθεί από 11 έως 13 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 1.500 αθλητών και αθλητριών, από 6 έως 11 ετών.

Όπως συνέβη στο 5ο Kim e Liu λοιπόν, έτσι και στο 6ο, η Ένωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδας, θα προσκαλέσει έναν αντιπροσωπευτικό αριθμό συλλόγων που ανήκουν στη δύναμη της ΕΤΑΒΕ προκειμένου να συμμετάσχουν σε μια διοργάνωση που πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά.

Και σε αυτήν την αγωνιστική εκδήλωση, η συμμετοχή των συλλόγων που δραστηριοποιούνται στα γεωγραφικά όρια της ΕΤΑΝΕ, θα γίνει αποκλειστικά με πρόσκληση, η οποία και θ` αποσταλεί τις προσεχείς εβδομάδες, ενώ δεν θα λείψουν και οι παράλληλες δράσεις που κάθε χρόνο αυξάνονται και εμπλουτίζονται.

Τέλος για μία ακόμη χρονιά, μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν, θα χρησιμοποιηθούν για τη στήριξη μη κερδοσκοπικού οργανισμού που έχει να κάνει με παιδιά.