Το πρώτο της μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21 που φιλοξενείται στη Σόφια, πανηγύρισε η Ένωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος. Ο Γρηγόρης-Παναγιώτης Κασιδιάρης του συλλόγου Κουμγκάν, βρέθηκε στο τρίτο σκαλοπάτι του βάθρου των νικητών στην κατηγορία των -68 κιλών, την ίδια στιγμή που η «χάλκινη» παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2015, Ανδριάνα Ασπρογέρακα, κατετάγη 5η στα -57 κιλά.

Ο Κασιδιάρης σημείωσε τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες. Στα προκριματικά νίκησε 11-7 τον Ντάνιελ Λέφκοβιτς (Σλοβακία), 8-0 τον Μάτιτς Μόταλντ (Σλοβενία) και 17-2 τον Ντάνιελ Τόσεφ (Βουλγαρία). Στα προημιτελικά επικράτησε 11-9 του Λευκορώσου Αλί Ραντβάν, όμως στον ημιτελικό έχασε 16-1 τον Ρώσο Γιουγκάι Βλάντισλαβ.

Όσον αφορά στην Ασπρογέρακα (Άτλαντας Περιστερίου), στα προκριματικά νίκησε 13-3 την Νόρα Χάγκφελντ από την Σουηδία, όμως στα προημιτελικά έχασε 11-8 από την Γερμανίδα Γιασμίν Ρίχτερ.

Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, ο Διονύσης Ραψομανίκης (Γαία Αλίμου) ήταν 5ος στα -54 κιλά. Στα προκριματικά νίκησε 6-4 τον Σπύρο Νίτσα (Γερμανία) και 21-1 τον Ντίμιταρ Πετρόφ (Βουλγαρία). Στα προημιτελικά ηττήθηκε 11-3 από τον Βίτο Ντελ`Αγκουίλα (Ιταλία).