Ένα ασημένιο μετάλλιο και τρία χάλκινα ήταν ο ελληνικός απολογισμός της 5ης και τελευταίας ημέρας στο 3rd Presidents Cup που φιλοξενήθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων. Έτσι η συνολική συγκομιδή ελληνικών μεταλλίων αλλά και προκρίσεων για τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα έφτασαν τις 29, με τις δύο εξ αυτών σε Ολυμπιακές κατηγορίες ανδρών (Τεληκωστόγλου) και γυναικών (Μητσοπούλου).

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Ιφιγένεια Λιάκατα (Αίαντας Αγ. Δημητρίου) στα -47 κιλά κορασίδων, ενώ στο τρίτο σκαλοπάτι του βάθρου των νικητών ανέβηκαν οι Θεοφάνης Νικολάου (Χουαράνγκ Μαχητές, -57κ. κορασίδων), Νικόλαος Παπαθεοδώρου (Jeon-San Ελεούσας Ιωαννίνων, +65κ. κορασίδων) και Σεβαστή Γαβριηλίδου (ΕΤΑΒΕ).

Στο 3d World Taekwondo President’s Cup-European Region συμμετείχαν συνολικά 2.500 αθλητές από 63 χώρες απ` όλον τον κόσμο. Φιλοξενήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Ελλάδα και είναι βαθμολογούμενο στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων «Τόκιο 2020». Διοργανώθηκε από την World Taekwondo Europe (WTE) και γίνεται με την υποστήριξη της Ένωσης Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος (ΕΤΑΝΕ).

Χορηγοί επικοινωνίας της πρώτης μεγάλης διεθνούς διοργάνωσης του Ολυμπιακού ταεκβοντό που θα πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα μέσα στο 2018 είναι η COSMOTE, το Sportime, η Zougla.gr και το Onsports.gr.