Στο φιλόξενο κλειστό γυμναστήριο του Λαυρίου, θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 4-5 Νοεμβρίου, το 2ο Ανοιχτό Διασυλλογικό πρωτάθλημα της Ένωσης Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος (ΕΤΑΝΕ). Οι αγώνες αφορούν στις κατηγορίες ανδρών/γυναικών, εφήβων/νεανίδων και παίδων/κορασίδων έγχρωμων και μαύρων ζωνών. Συνδιοργανωτές του πρωταθλήματος είναι ο Δήμος Λαυρεωτικής και το ΝΠΔΔ «Θορικός» Δήμου Λαυρεωτικής.

Στο 2ο Ανοιχτό Διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΤΑΝΕ συμμετέχουν συνολικά 760 αθλητές και αθλήτριες από 92 σωματεία. Οι αγώνες -και τις δύο ημέρες- θα εκκινήσουν στις 09:00 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
 
Η κλήρωση των αγώνων θα γίνει την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου και ώρα 10:30 στα γραφεία της ΕΤΑΝΕ, ενώ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος (Σάββατο, 08:15) θα γίνει συγκέντρωση-ενημέρωση προπονητών στον αγωνιστικό χώρο του κλειστού γυμναστηρίου.
 
Να θυμίσουμε ότι το 1ο Ανοιχτό Διασυλλογικό πρωτάθλημα της Ένωσης, φιλοξενήθηκε στην Χαλκίδα, ενώ το αγωνιστικό καλαντάρι της ΕΤΑΝΕ, θα ολοκληρωθεί το τριήμερο 15-17 Δεκεμβρίου, με το Αγωνιστικό Φεστιβάλ Ήλις και Πάρης για αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 6 έως 12 ετών.
 
Η ΕΤΑΝΕ ιδρύθηκε το 1999 με βασική αποστολή την περαιτέρω διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος στην Νότια Ελλάδα, βοηθώντας το έργο που παράγουν τα σωματεία-μέλη αυτής, αλλά και την βελτίωση του ποιοτικού επιπέδου του Ολυμπιακού ταεκβοντό στην Ελλάδα, ενισχύοντας παράλληλα τις προσπάθειες των επίλεκτων αθλητών/αθλητριών, προπονητών, τεχνικών συμβούλων, διαιτητών και διοργανωτών.