Με τον Κινέζο αντιπρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Ζαιγκίνγκ Γου, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί επί κορεατικού εδάφους και συγκεκριμένα στο περιθώριο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταεκβοντό, ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, Μιχάλης Φυσεντζίδης.

 Ο κ. Φυσεντζίδης αναφέρθηκε στους στόχους που έχει θέσει η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία για την επόμενη τετραετία.
Στο μεταξύ, τα στοιχεία της ψηφοφορίας που ανέδειξε τους Σάκη Πραγαλό και Μιχάλη Φυσεντζίδη στην κορυφή της προτίμησης των ευρωπαϊκών θεσμών στις εκλογές για το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντό, είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας.
Στη ψηφοφορία συμμετείχαν εκπρόσωποι 41 χωρών από τη γηραιά ήπειρο και 33 θεσμικοί αντιπρόσωποι. Επί συνόλου 70 έγκυρων ψηφοδελτίων (υπήρξαν και τέσσερα άκυρα), ο Σάκης Πραγαλός έλαβε 70 ψήφους, ενώ στη ψηφοφορία των συμβούλων, ο Μιχάλης Φυσεντζίδης έλαβε 64 ψήφους, αποτέλεσμα που τον έφερε στην κορυφή της προτίμησης των ψηφισάντων για το ΔΣ.
Το διοικητικό συμβούλιο της ETU συγκροτήθηκε σε σώμα τα ξημερώματα, με τον Σάκη Πραγαλό να παραμένει στη θέση του προέδρου και τον Μιχάλη Φυσεντζίδη να διατηρεί για ακόμη μία τετραετία στο πόστο του Γενικού Γραμματέα της Ένωσης.