Τρεις νίκες που ωστόσο δεν ήταν αρκετές να τον φέρουν στα μετάλλια πέτυχε ο Κωνσταντίνος Μπεκούλης στην 2η ημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος εφήβων/νεανίδων που φιλοξενείται στο Μπέρναμπι . Ο αθλητής του ΑΣ Βύρωνα κατέλαβε την 5η θέση στα -51 κιλά δίνοντας συνέχεια στις καλές εμφανίσεις του ελληνικού ταεκβοντό στη διοργάνωση του Καναδά. Είναι χαρακτηριστικό, ότι στην κατηγορία του Μπεκούλη συμμετείχαν 49 αθλητές από ισάριθμες χώρες, γεγονός που δείχνει το μέγεθος της επιτυχίας του Έλληνα αθλητή, έστω κι αν δεν μπόρεσε τελικά να βρεθεί στο βάθρο των νικητών.
Ο Μπεκούλης στον πρώτο αγώνα νίκησε 4-1 τον Ζαίντ Αλχαλαβανί από την Ιορδανία, ενώ στη φάση των «32» επικράτησε στο Golden Score του Νίκολας Παντίγια από τη Χιλή (κανονικός αγώνας 2-2). Στους «16» νίκησε επίσης στον «ξαφνικό θάνατο» τον Αντιλέτ Μπαζαρμπάγιεφ από το Καζακστάν (κ.α. 0-0), για να έρθει η ήττα με υπεροχή (12-0) από τον Ρώσο Σεργκέι Κιρσάνοφ στα προημιτελικά.
Ακόμη, από ελληνικής πλευράς η Μαρίνα Κοντού (-46κ.) έχασε στη φάση των «64» από την Μπλάνκα Πάλμερ Σολέρ (Ισπανία) με 12-5, η Αναστασία Καρασπήλιου (-49κ.) ηττήθηκε στη φάση των «64» από την Ντανιέλα Πάολα Σόουζα (Μεξικό) με 6-2, ενώ τέλος ο Ευστράτιος Κετσετζίδης (-55κ.) έχασε στο Golden Score (κ.α. 3-3) από τον Πορτορικανό Ντένις Γκονζάλες Κολόν.