Το Σχολείο απευθύνεται σε Διπλωματούχος Προπονητές Ταεκβοντό (ΓΓΑ και ETU) αλλά και σε φοιτητές ΤΕΦΑΑ, καθώς και σε οποιονδήποτε άλλο έχει σχέση με το αντικείμενο και τις θεματικές που θα αναλυθούν. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις σε αυτό τον πολύ δυναμικό και γρήγορα εξελισσόμενο χώρο του Ταεκβοντό (θεωρία και πράξη) και των νέων τεχνολογιών και θα διαμείνουν στους ξενώνες της ΔΟΑ, εντός της οποίας θα λάβουν χώρα και τα μαθήματα.

Πέρα των μαθημάτων το πρόγραμμα περιλαμβάνει ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία, στον αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο εκθεμάτων των Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς και αθλητικές δραστηριότητες.

3ο Θερινό Σχολείο Προπονητών Ολυμπιακού Ταεκβοντό (3-6 Αυγούστου 2017)

Η Ένωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ταεκβοντό, διοργανώνει το 3ο Θερινό Σχολείο Προπονητών Ταεκβοντό (WTF) με θέμα: «Σχεδιάζοντας την «επόμενη μέρα» για το ελληνικό Ταεκβοντό. Προκλήσεις και προτεινόμενες λύσεις στην προπονητική και στην οργάνωση-διαχείριση του αθλήματος».

Η προκήρυξη και η αίτηση συμμετοχής στο 3ο Θερινό Σχολείο Προπονητών Ταεκβοντό…

Για ποιούς λόγους δεν πρέπει να το χάσετε:

Θεωρία

γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ταεκβοντό

Πρακτική

σε νέες ασκήσεις και τάσεις στο αγώνισμα του ταεκβοντό

Ξενάγηση

στις εγκαταστάσεις της ΔΟΑ στην Αρχαία Ολυμπία

Διαμονή

στους σύγχρονους ξενώνες της ΔΟΑ