Τρία ασημένια και έξι χάλκινα μετάλλια στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών που διεξήχθησαν μέσα στο 2021, ήταν ο απολογισμός για τους συλλόγους της ΕΛΟΤ που ανήκουν στα γεωγραφικά όρια της ΕΤΑΝΕ.

Ο Κωνσταντίνος Δημητρόπουλος ήταν ο μοναδικός από τους συνολικά οκτώ αθλητές και αθλήτριες, που μέσα στη χρονιά που φεύγει σε λίγες ώρες, κατέκτησε δύο μετάλλια και συγκεκριμένα χάλκινο στο Ευρωπαϊκό Νέων ανδρών (-54κ.) και χάλκινο στο Ευρωπαϊκό εφήβων (-55κ.).

Το πρώτο του μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών πανηγύρισε ο Διονύσης Ραψομανίκης, αφού κατετάγη δεύτερος στη διοργάνωση που διεξήχθη στην Βουλγαρία, στην κατηγορία των -54 κιλών

Από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων της Εσθονίας, ήρθαν τα υπόλοιπα δύο ασημένια μετάλλια με πρωταγωνιστές τους Φώτιο Μπαϊραμίδη (+65κ.) και Δημήτριο Πέτσα (-61κ.).

Τα εναπομείναντα τέσσερα χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Όλγα Παπαγεωργίου (-46κ. νεανίδων), Μιχαήλ Τζοβάρας (-65κ. παίδων), Αριστείδης Νικόλαος Ψαρρός (-41κ. παίδων) και Μελίνα Γεωργίου (-41κ. κορασίδων).

Η ΕΤΑΝΕ εύχεται το 2022, να στεφθεί από μεγαλύτερες ακόμη επιτυχίες για όλους τους συλλόγους που ανήκουν στη δύναμη της ΕΛΟΤ.