Σε πρώτο χρόνο, οι συμμετοχές για το 10ο επετειακό και εορταστικό Kim e Liu, ξεπέρασαν τις 1.600, αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον των σωματείων της Νοτίου Ελλάδος -και όχι μόνο- να λάβουν μέρος στο σπουδαιότερο και μεγαλύτερο Αγωνιστικό Φεστιβάλ για παιδιά ηλικίας 6-11 ετών.

Για τους συλλόγους που ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή παρακαλούνται όπως προχωρήσουν στις διαγραφές των αθλητών τους που δεν θα συμμετέχουν ως και την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου και ώρα 21:00.
Οι σύλλογοι της ΕΤΑΝΕ θα πρέπει να γνωρίζουν ότι εφόσον δεν διαγράψουν τους αθλητές που τελικά ΔΕΝ θ` αγωνιστούν, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να καταβάλουν το παράβολο συμμετοχής όπως άλλωστε συμβαίνει σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις.

Όσον αφορά στο σύστημα εγγραφής, θ` ανοίξει εκ νέου την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 το πρωί, μέχρι να συμπληρωθεί ο αριθμός των 1.750 αθλητών και αθλητριών. Το σύστημα θα παραμείνει ανοικτό έως την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου για αλλαγές, με την διευκρίνηση πως πέραν αυτής της ημερομηνίας ΚΑΜΙΑ τροποποίηση δεν θα μπορεί να πραγματοποιηθεί.