Σήμερα, Τετάρτη 28 Ιουνίου, λάβατε στο email σας, τα κουπόνια ζύγισης και των δύο ημερών για το Ανοιχτό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα της Ένωσης μας στην Χαλκίδα (1-2/7/2017).

Ευθύνη σας είναι να εκτυπώσετε αλλά και να κόψετε τα κουπόνια που θα λάβετε, προκειμένου να τα μοιράσετε στους αθλητές και τις αθλήτριες του σωματείου σας.

Διευκρινίζεται ότι στο χώρο των αγώνων ΔΕΝ θα υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης των κουπονιών και ως εκ τούτου, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί εάν επιθυμείτε να ζυγιστούν οι αθλητές σας.

Εκπρόσωπος του συλλόγου θα πρέπει να μεταφέρει ​εγκαίρως(ανάλογα τον αριθμό προτεραιότητας που αναγράφεται στο κουπόνι) τους αθλητές – αθλήτριες στο χώρο της ζύγισης, φροντίζοντας να έχουν όλοι τα απαραίτητα για την ζύγιση έγγραφα (Δελτίο, κουπόνι). Το Δελτίο θα πρέπει να έχει Ιατρική Βεβαίωση σε ισχύ και τον βαθμό κουπ σφραγισμένο από το Σύλλογο / Ντάν από την Ομοσπονδία.

Η ΕΤΑΝΕ, με δεδομένο ότι εφαρμόζεται για πρώτη φορά ο σχετικός τρόπος ζύγισης σε ένα πρωτάθλημα, ζητάει τη συνεργασία όλων των συμμετεχόντων και την κατανόησή τους σε οποιοδήποτε θέμα μπορεί να προκύψει.

Η διευκόλυνση των σωματείων, των αθλητών, των προπονητών και των γονέων στη διαδικασία της ζύγιση, αποτελεί το πρώτο μέλημα της Ένωσης, προκειμένου η διοργάνωση να στεφθεί από επιτυχία.

Υ.Γ. Σε περίπτωση που δεν έχετε λάβει τα κουπόνια μέσω email, παρακαλούμε να απευθυνθείτε άμεσα στην ΕΤΑΝΕ.